Gruppmenyer

För sällskap om 7 personer eller fler ser vi gärna att ni väljer någon av våra förbeställningsmenyer. Vi tar tacksamt mot er förbeställning senast 2 dagar innan ankomst. Ifall ni känner till några önskemål om specialkost eller eventuella allergier så underlättar det mycket om vi får reda på det före er ankomst.

Notera att våra 3-rättersmenyer endast serveras måndag-torsdag samt 17:00-17:30 på fredag-lördag.

 

7 rätter 895-  (Vinmeny 800-)

 

Lättsaltad pilgrimsmussla med citronverbena och gurka

Ostron med brynt lök, rostat bovete och rotselleri

Amandinepotatis i nässelsmör med gatfärskost och rökt äggula

Havskräfta med saltad rabarber och bröd på svart vitlök

Kolgrillad fläsksida med vitkål, ramslök och blåmusselkräm

Hallonsorbet med röda alger och frusen yoghurt

Gräddglass med valnötter i karamell och fryst pepparrot

 

5 rätter 695-   (Vinmeny 600-)

 

Lättsaltad pilgrimsmussla med citronverbena och gurka

Amandinepotatis i nässelsmör med gatfärskost och rökt äggula

Havskräfta med saltad rabarber och bröd på svart vitlök

Kolgrillad fläsksida med vitkål, ramslök och blåmusselkräm

Gräddglass med valnötter i karamell och fryst pepparrot

 

3 rätter 595-   (Vinmeny 400-)

 

Lättsaltad pilgrimsmussla med citronverbena och gurka

Kolgrillad fläsksida med vitkål, ramslök och blåmusselkräm

Gräddglass med valnötter i karamell och fryst pepparrot

 

3 rätter fisk 625-   (Vinmeny 400-)

 

Havskräfta med saltad rabarber och bröd på svart vitlök

Bakad torskjrygg med ostron, rotselleri och brynt lök

Hallonsorbet med röda alger och frusen yoghurt

 

 

3 rätter veg 565-   (Vinmeny 400-)

 

Amandinepotatis i nässelsmör med gatfärskost och rökt äggula

Örtstekt kejsarhatt, purjolökskräm och solrosfrön med aronia

Gräddglass med valnötter i karamell och fryst pepparrot