Presentkort

Presentkort1.jpg

Ett presentkort på en middagsupplevelse är den optimala presenten.

Vi har valt att göra ett presentkort som gäller på alla våra restaurangen inom Kock & Vingruppen. Se nedan vilka restauranger som ingår.

Ni väljer själv vilket belopp ni önskar presentkortet på och hur många presentkort ni vill ha.

Presentkortet är giltigt ett år ifrån utfärdandets datum. Våra presentkort skickas med post, dagen efter med normal postgång. Är det brådskande går det utmärkt att komma in på någon av restaurangerna under ordinarie öppettider för att få ett presentkort samma dag.

Obs. Efter den 20/12 kan det vara osäkert på om posten hinner fram. Vi lägger det såklart på lådan men vill ni vara helt säkra på att få presentkortet i handen innan Julafton så går det att hämta ut presentkortet på Restaurang Koka fredag 15:00-18:00, meddela vid beställningen att ni önskar hämta presentkortet istället för att få det skickat.

Efter klockan 15:00 fredag den 22/12 så går det ej att beställa presentkort via formuläret för utlämning före Julafton. Däremot säljs presentkortet direkt på Koka mellan 15-18:00 fredagen den 22/12.

Årets Julklapp på Koka

En riktigt fin Julklapp till specialpris. 4 rätters-meny för endast 450 kr (ordinarie 595 kr) Den perfekta julklappen är en middagsupplevelse utöver det vanliga. Presentkortet säljs under begränsad tid 1 november-22 december och gäller under måndag-onsdag 2/1-4/4-2018. Tillsammans med presentkortet får ni en internetlänk till en bokningskalender för att hitta lediga datum.

Klicka här för att läsa mer om Kock & Vingruppen

Läs först:
- Fält markerade med * är obligatoriska.
Beställarens namn* Beställarens Telefon* Beställarens Epost* Leveransadress* Skriv nedan de antal och de belopp ni önskar beställa Det går också bra att beställa Årets Julklapp Koka 4 rätters för 450:-
Skriv nedan det antal presentkort ni önskar och för hur många de skall gälla.
Totalbelopp du har swishat*


Betalning
Summera beloppen på presentkorten ni önskar beställa och betala in till vårt Swishkonto: 1231591148 så skickar vi ordern utan extra kostnader enligt era önskemål.

Presentkorten gäller hos Koka, Björns Bar, Familjen och Spisa.

För andra betalsätt kontakta oss på:
Koka tel. 031-701 79 79 eller info@restaurankoka.se
Familjen tel. 031-20 79 79 eller info@restaurangfamiljen.se
Spisa tel. 031-386 06 10 eller info@spisamatbar.se